Hrvatu bolezen odnesla nastop na Wimbledonu

Grand Slam 28. Jun 20227:29 > 7:34 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Hrvaška je ostala brez svojega edinega predstavnika v posamični moški konkurenci na letošnjem teniškem turnirju v Wimbledonu, potem ko je moral svoje nastope na sveti travi zaradi okužbe s koronavirusom odpovedati Marin Čilić.

“Žal mi je, da moram z vami deliti novico, da sem pozitiven na koronavirus. Bil sem v samoizolaciji in upal sem, da bom pripravljen, a se še vedno ne počutim dobro in nisem sposoben igrati na najvišji ravni. Moje srce je strto, ker na takšen način zapuščam Wimbledon in tako končujem sezono na travi,” je na Instagramu zapisal najboljši hrvaški teniški igralec. “Naslednje leto se spet veselim tekmovanja,« je še sporočil teniški igralec.

Čilić bi se moral danes v prvem krogu turnirja pomeriti proti Američanu Mackenzieju McDonaldu, ki ga sedaj čaka dvoboj s srečnim poražencem, Portugalcem Nunom Borgesom.

Za triintridesetletnega hrvaškega teniškega asa, ki se je v Wimbledonu leta 2017 prebil vse do finala in nato izgubil proti Rogerju Federerju, bi moral biti letošnji nastop na sveti travi že njegov 14. v karieri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!