Nadal poskrbel za edinstveno pariško evforijo

Grand Slam 13. Mar 202410:58 0 komentarjev
FOTO: Profimedia

Danes so šli v prodajo prvi paketi vstopnic za ogled Odprtega prvenstva Francije. Organizatorji so se, zaradi (najverjetneje) zadnjega nastopa Rafaela Nadala na drugem vrhuncu sezone, soočili z gromozanskim povečanjem zanimanja ljubiteljev tenisa.

Če ste se danes postavili v vrsto za nakup vstopnic OP Francije, vam je iz ust bržčas poletela kakšna sočna kletvica.

Računalnik posamezniku dodeli mesto v čakalni vrsti, sami smo poskusili srečo in lonček pristavili na telefonu in računalniku, kjer nas je sistem na uradni spletni strani organizatorja razporedil na 232.618. mesto! V obrazložitvi na spletni strani francoske teniške zveze sicer piše, da bo številka hitro padala, saj se večina uporabnikov prijavi z več napravami.

Verjetno njegov zadnji

Ko smo skušali do kart za ogled tekem na zunanjih igriščih, vključno s tretjim največjim objektom Simonne Mathieu, priti še prek mobilne naprave, nas je sistem razporedil na 444.824. pozicijo.

Zanimanje za pariški spektakel je letos precej višje od preteklih let, saj naj bi 14-kratni zmagovalec turnirja med posamezniki Nadal profesionalnemu tenisu po koncu sezone pomahal v slovo.

zajem zaslona

Špekuliramo lahko, da bo nastopil le še na pomembnejših turnirjih s peščeno podlago (Monte Carlo, Rim, Madrid, Roland Garros) ter na OI v Parizu, potem pa “odjahal proti sončnemu zahodu”.

Vrsta je pri nekaterih spektakla željnih ljubiteljih tenisa presegla številko 700.000!

Po koncu današnjega prvega okenca za prodajo bo uradna spletna stran turnirja ponudila še nadaljnjo preprodajo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!