Organizatorji Wimbledona razhudili navijače

Grand Slam 6. Jul 202411:48 0 komentarjev
2023 Wimbledon Đoković
Đoković bo danes popoldne igral ravno ob istem času, kot Anglija proti Švici; Foto: Profimedia

Organizatorji tretjega teniškega vrhunca sezone so poskrbeli za kar nekaj negodovanja, saj na velikih ekranih v All England Clubu vrtijo zgolj in samo prenose ali posnetke teniških obračunov oziroma vrhunce določenih dvobojev, nogometa pa ne.

Na sporedu je evropsko prvenstvo v najbolj pomembni postranski stvari na svetu.

Anglija danes v Düsseldorfu igra četrtfinale proti švicarski izbrani vrsti, zato bi si marsikateri ljubitelj športa ob Church Roadu želel pred ali po prisostvovanju teniških dvobojev ogledati še tekmo “Gordie Albiona”. Toda kaj, ko v All England Clubu za to nimajo posluha!

Na velikih ekranih – največji je seveda “parkiran” na igrišče številka 1 ob Henman Hillu – in televizijah, ki krasijo lokale znotraj kompleksa, “žogobrca” ne nameravajo ponuditi. Tako si bodo morali obiskovalci tekmo Anglija – Švica ogledati na svojih telefonih.

Težava je tudi v tem, da bo nogometna tekma najverjetneje potekala istočasno z dvobojem dneva med Novakom Đokovićem in Avstralcem Alexeijem Popyrinom.

Britain Wimbledon Tennis
FOTO: Guliverimage

Organizatorji so šli rojakom vsaj toliko na roko, da omenjeno srečanje četrtfinala nogometnega EP ne sovpada z najbolj težko pričakovanim obračunom dneva v Wimbledonu. Emma Raducanu in Andy Murray bosta srečanje 1. kroga mešanih dvojica namreč odigrala šele v poznih večernih urah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!