Serena še ni rekla zadnje besede

Tenis 28. Jan 20229:08
Cameron Spencer/Getty Images

Američanka Serena Williams je zadnji grand slam osvojila leta 2017, ko je v Melbournu osvojila svojo zmago številko 23 na turnirjih velike četvrtice.

Serena Williams je v prihodnjih letih zapravila nekaj velikih priložnosti, da se z novo zmago izenači na vrhu večne lestvice z Margert Court, zato se danes številni sprašujejo, ali lahko ujame legendarno Avstralko.

“Izgleda, da Serena še naprej trenira in se poskuša pripraviti za napad na še eno zmago na grand slamu. Ona si absolutno želi izenačiti rekord. Mislim, da je še naprej zelo motivirana in predvidevam, da bo na Wimbledonu ali OP ZDA poskušala osvojiti še en grand slam naslov,” je prepričan John McEnroe.

“Za mene ne pomeni veliko, ali bo osvojila še en gran slam – ona je za mene ena od največjih v zgodoivni tenisa, vključno moško in žensko konkurenco. Seveda, da bi radi videli, da zaigra znova, toda ona ima 40-let in mlade igralke se je ne bojijo več, kot je bilo to v preteklosti, tako da ji bo težje,” je dodal legendarni Američan.

Letošnje OP Avstralije je prvo po četrt stoletja, na katerem ni nastopila niti Serena niti njena starejša sestra Venus Williams.

Komentari

Vaš komentar