Slovenski teniški torek

Tenis 27. Apr 20219:47 > 12:13
sport klub

Danes bo na svetovni teniški sceni nastopilo kar pet slovenskih teniških igralcev in igralk.

V kvalifikacijah turnirja serije WTA 1000 v Madridu bomo že ob desetih pospremili slovenski obračun med Kajo Juvan in Tamaro Zidanšek. Favoritinja obračuna bo Tamara, ki vodi z 2:0 v medsebojnih obračunih, a videli bomo kako se bo predstavila Kaja z novim trenerjem Philippeom Deheasom. Na istem igrišču, se bo okoli četrte ure popoldne predstavila tudi Polona Hercog, ki bo v vlogi favoritinje proti Yafan Wangovi.

Dalila Jakupovič ta teden nastopa na ITF turnirju z nagradnim skladom 60000 dolarjev v Zagrebu. Uspešno je prišla čez kvalifikacije, v glavnem delu turnirja pa bo nastopil danes okoli dvanajste ure, vprašanje koliko bo nagajalo vreme. Žreb ji je ponudil ugodno nasprotnico, nemško kvalifikantko Jule Niemeier, s katero se bosta pomerili prvič.

Blaž kavčič se vrača na sceno po izjemni seriji v Splitu. Danes okoli ene ure popoldne se bo na ATP Challengerju v Ostravi pomeril proti 148. tenisaču na svetovni teniški lestvici Avstralcu Marcu Polmansu, s katerim se bosta pomerila prvič. Kavčič je v zadnjih desetih obračunih na pesku slavil kar osemkrat.

Srečno vsem našim, vi pa ne pozabite od 11. ure dalje spremljati teniške dvoboje iz Münchna in Estorila na programih Sportkluba.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje