Nole zmagal proti Troickemu, izgubil proti Krajinoviću

Tenis ostalo 13. Jun 202016:26 > 17:18
Reuters, Marko Djurica

Prvi igralec sveta Novak Đoković je na prvem obračunu skupine A Adria Toura v Beogradu z 2:0 odpravil rojaka Viktorja Troickega, v drugem pa ga je presenetil Filip Krajinović.

Filip Krajinović je po dobri uri igre slavil z 2:4, 4:2 in 4:1 ter tako hitro pozabil na uvodni poraz proti Alexcandru Zverevu.

Prvi igralec sveta je bil velik favorit za zmago proti mlajšemu rojaku, s čimer bi naredil pomemben korak proti uvrstitvi v finale, toda z njegovim porazom se je močno zapletel položaj v skupini A.

Zaključek prvega turnirja Adria Toura spremljajte v nedeljo v živo na Sportklubu.

Troicki brez možnosti
Čeprav je turnir ekshibicijskega značaja, je Novak Đoković resno pristopil do uvodnega obračuna proti Vikotrju Troickemu in brez večjih težav prišel do zmage.

Troicki, trenutno 184. igralec sveta, je samo v uvodu lahko ponudil nekaj odpora številki ena. Po 1:1 na uvodu je Đoković prestavil v višjo prestavo in nanizal pet zaporednih iger.

Sredi drugega niza je Trociki osvojil še eno igro, sicer pa je Đoković na veliko zadovoljstvo polnih tribun dvoboj mirno pripeljal do konca.

Adria Tour se po turnirju v Beogradu naslednji teden nadaljuje v Zadru, nato pa se bo preselila še v Banja Luko in Sarajevo.