ACH Volley pripeljal še Mihajlovića

ACH Volley

Matej Mihajlović je naslednje novo ime med oranžnimi zmaji. Visokorasli korektor se po treh sezonah na tujem vrača v Slovenijo.

Matej Mihajlović je profesionalno kariero pričel v Mariboru, nato se je za eno sezono preselil v Kamnik, kjer je bil s Calcitom v sezoni 2011/2012 tudi državni podprvak. Sledila je vrnitev v Maribor, v sezoni 2014/2015 pa se je odločil, da je čas za odhod v tujino.

Podpisal je enoletno pogodbo s češkim prvoligašem Karlovarskim, s katerim je osvojil tretje mesto v državnem prvenstvu, zatem se je preselil na Ciper. V zadnji sezoni pa je v dresu Strasbourga tekmoval v drugi francoski ligi.

Slovenski odbojkar, ki ima tudi nekaj reprezentančnih izkušenj, je ob podpisu enoletne pogodbe povedal: “Pri vrnitvi v Slovenijo so bila ključna tekmovanja v katerih nastopa ACH Volley. Predvsem gre za evropska tekmovanja: pokal MEVZA in kvalifikacije za ligo prvakov. V sezoni, ki je pred nami, pričakujem predvsem osvojitev naslova državnih prvakov in dobre uvrstitve v vseh preostalih tekmovanjih.