Čović: Pri Zvezdi igralci ne menjajo trenerja

Saša Ozmo

Začelo se je z jutranjim vabilom na novinarsko konferenco in špekulacijami o odhodu trenerja Dušana Alimpijevića, na koncu pa je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ob njegovi rami zavrnil vsa namigovanja.

Saša Ozmo

Tukaj so vsi član strokovnega štaba, igralci, oni vam lahko povedo, kakšna je resnica. Jaz vem, da Srbiji uspeh ni všeč. Vseskozi je govora, da smo državni projekt, zakaj ne vprašate, koliko je, kdo dobil denarja, če imate tako dobre informacije in vse veste?” je med drugim na novinarski konferenci na vse medijske obtožbe odgovarjal prvi mož kluba iz Malega Kalamegdana, ki je v Nišu izgubil naslov pokalnega prvaka po porazu s Partizanom, zatem pa v Evroligi gladko klonil v Bambergu. “Ne delujemo tako, da igralci menjajo trenerja ali, da jih menjajo v barih, tega ne bi dovolili.”

“Nimamo denarja, čeprav nas občasno imenujete državni projekt. Uspeh je, da smo med 16 s financami in pogoji, ki jih imamo,” je dodal Čović, za konec pa potrdil namige, da razmišlja o odhodu z mesta predsednika: “Razmišljal sem o tem, verjemite mi, to postaja mazohistično delo. Vsak dan napadi, izmišljotine …”