Balotelli že pred sezono razhudil Vieiro

Uncategorized 10. Jul 20182:52 > 2:57
Getty Images Sport, Jan Kruger

Trener Nice Patrick Vieira je priznal, da je razočaran, ker je na treningih v pripravljalnem delu sezone želel videti svojega napadalca Maria Balotellija, ta pa se je samovoljno odločil, da ga tam ne bo.

Italijanski nogometni podli fant Mario Balotelli se je odločil, da ne bo treniral z ekipo na pripravah na novo sezono, obenem pa se je medtem dogovarjal za prestop iz Nice v Olympique iz Marseilla, čeprav ima veljavno pogodbo s klubom iz juga Francije do konca naslednje sezone 2018/2019.

“Da, sem zelo razočaran, ker sem prepričan, da je Mario prebil dve zares dobri sezoni pri Nici. Škoda, ker se bo vse končalo na takšen način. Če bo želel oditi, je to njegova odločitev in ne moja. Za njega bi bilo najbolj pomembno, da pride, je tu, spoštuje pogodbo in pusti klube, da se pogovarjajo o morebitnem prestopu. Na primer, nekateri ostali nogometaši v ekipi so v podobni situaciji, pa vsi trenirajo z nami,” je dejal legendarni francoski nogometaš in zdaj trener Patrick Vieira

Vieira je pred kratkim začel svojo strokovno nogometno pot, saj je dve leti vodil New York City v MLS, pred začetkom letošnje sezone pa je prevzel francosko Nico.

https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1013730277267558400