Andy: Zmagovati je lepo, a ni najbolj pomembno

Uncategorized 5. Jul 20191:05 > 1:05
Clive Brunskill, Getty Images

Britanec Andi Murray je priznal, da je užival v svojem prvem obračunu na Wimbledonu po dveh letih odsotnosti in da vse bolj razmišlja o povratku tudi v konkurenco posameznikov.

Andy Murray in njegov partner v dvojicah Pierre-Hugues Herbert sta s 4:6, 6:1, 6:4 in 6:0 premagala dvojico Copil/Humbert in se uvrstila v drugi krog Wimbledona. 

Murray je na igriščih All England Cluba zaigral prvič po dveh letih odsotnosti: “Bilo je odlično, užival sem na igrišču. Atmosfera je bila odličn,a sicer pa sem bil malce živčen pred začetkom, a je to normalno. Tu je malo drugače, saj ti partner pomaga in veš, da ti nekdo krije hrbet. Ko sem igral med posamezniki, sem rad bil pod pritiskom, saj je to pomenilo, da mi ni vseeno,” je dejal Britanec.  

“Vsakič, ko grem na igrišče, želim zmagati, dati vse od sebe. Seveda je zdaj občutek drugačen, ker nimam velikih pričakovanj. Želim uživati. Zmagovanje je lepo, a ni vse.”

Andy se je v karavano vrnil sicer v Queen’s Clubu, kjer je dobil turnir serije 500 v paru s Felicianom Lopezom. Kasneje je v Eastbournu igral z Brazilcem Marcelom Melom, Herbert pa je njegov tretji partner v treh tednih.