Odbojkarice Branika pred velikom testom v Carigradu

Uncategorized 6. Feb 201722:13 > 22:22
Nino Verdnik/Nova KBM Branik Facebook

Odbojkarice Nove KBM Branik iz Maribora so pred novo visoko oviro. Tokrat bodo v vročem Carigradu gostovale proti četrti najmočnejši ekipi turškega prvenstva, Galatasarayju.

Nova KBM Branik Facebook

Odbojkarice Nove KBM Branika so v jutranjih urah odpotovale iz Brnika v Carigrad, kjer jih v torek ob 19:00 po lokalnem času čaka prva tekma osmine finala pokala CEV s trenutno četrto ekipo močnega turškega prventsva v odbojki, to pa je moštvo Galatasaray Istanbul.

Zaradi zdravstvenih težav sta v Mariboru ostali Iza Mlakar in Maja Košenina, a se mariborčanke ne predajajo. “V Carigrad nismo prišli z belo zastavo in jutri bo velik test za našo ekipo, da vidimo ali se lahko merimo z najboljšimi. Ne glede na jutrišnji rezultat, bomo dali maksimum in lovili pozitiven rezultat za drugo tekmo v Mariboru,” je povedala kapetanka bankirk Aleksandra Milosavljević.

Mariborčanke so danes opravile prvi trening v športnem kompleksu Burhan Felek Spor Salonu, kjer imajo jutri dopoldan še enkrat možnost preizkusit dvorano. Sodnika srečanja bosta Ricardo Ragazzini iz San Marina in Ivana Bartula-Guštin iz Bosne in Hercegovine.