Nadal danes začenja lov na desetico

Uncategorized 12. Maj 20219:51 > 10:17
Rafael Nadal
ActionPlus/Marc Gonzalez

Kralj peska bo danes ob 18.00 odigral prvi dvoboj v turnirju serije masters v Rimu. Pesti bomo stiskali tudi za Andrejo Klepač.

Devetkratni zmagovalec rimskega mastersa Rafael Nadal bo danes odigral svoj prvi dvoboj po presenetljivem porazu v četrtfinalu mastersa v Madridu, ko ga je ugnal kasnejši zmagovalec tretjega letošnjega mastersa Aleksander Zverev.

Ob 18.00 na programih Sportkluba bo Rafa odigral drugi medsebojni dvoboj vproti talentiranemu devetnajst letnemu Italjanu Janniku Sinnerju. Lansko leto sta odigrala odličen dvoboj v četrtfinalu Roland Garrosa, ki ga je sicer Nadal dobil s tri proti nič v nizih, a sploh v prvem nizu je Sinner povzročal ogromno težav najboljšemu teniškemu igralcu v zgodovini na peščeni podlagi.

Kljub temu, da ne bo gledalcev lahko pričakujemo fantastično partijio in zanimivo bo videti koliko je v pol leta napredoval Italjan, ki je letos že zaigral v finalu prvega masters v Miamiju.

Nikakor pa ne pozabite stiskati pesti za še edino preostalo Slovenko v Rimu Andrejo Klepač, ki bo danes ob 10.00 v paru s Hrvatico Darjo Jurak poizkušala priti v četrtfinale Rima. Igrali bosta proti šestima nosilkma Tajkama Hao-Ching Chan in Latisha Chan.

 

Komentari

Vaš komentar