Dončić in Dragić z legendarnim Shaqom žurala na Krku

Košarka 15. Jul 20227:18 > 7:25 0 komentarjev
Foto: Goran Dragić/Instagram

Kaj imajo skupnega Luka Dončić, Goran Dragić in Shaquille O'Neal? Vsi skupaj se te dni mudijo na hrvaškem otoku Krk, kjer se je v noči na petek legendarni Shaq prelevil iz košarkarja v DJ-ja. Družbo sta mu ob mešalni mizi delala tudi oba slovenska zvezdnika.

Otok Krk je že leta priljubljena poletna počitniška destinacija prvega zvezdnika slovenske košarke Luke Dončića. Na tem Slovencem bližnjem otoku je v novem Diamond Clubu pri Malinski nastopil Shaquille O’Neal, ki se sicer že leta ukvarja tudi z glasbo. Izdal je namreč že več albumov hip hop zvrsti, prvi z naslovom Shaq Diesel je izšel že leta 2003 in bil prodan v več kot milijon izvodih.

Leta 2014 je 216 centimetrov visoki orjak, ki je v ligi NBA osvojil štiri šampionske prstane, obiskal festival Tomorrowland, enega največjih dogodkov elektronske glasbe na svetu, kot DJ Diesel pa je tam nastopil že leto pozneje.

Njegova ljubezen do elektronske plesne glasbe se je od takrat le poglobila, nastopil je na mnogih zabavah in festivalih, pod skupnim imenom Shaq’s Fun House pa je glasbene dogodke organiziral tudi sam. Njegova glasba je kombinacija trapa, EDM-a in hip hopa, navdušuje pa oboževalce po vsem svetu. Na Krku torej tudi Luko Dončića in Gorana Dragića.

Zgodbo je na Instagramu delil tudi Dončić in objavil prizor Shaquilla, ko obiskovalce nagovarja v hrvaškem jeziku. Zakričal jim je “roke gor” in s tem nasmejal tudi zvezdnika Dallas Mavericks.

Shaq in Dragić sta bila eno sezono celo soigralca. Ko je bil Goran v sezoni 2008/09 še novinec in član Phoenixa, je bil tam tudi Shaquille in si torej s takrat 22-letnim slovenskim organizatorjem igre delil garderobo.

Shaquillovo poletje bo še zelo delovno. Po Krku bo julija sledil še obisk Dubrovnika, Almerie, vnovič bo nastopil tudi na Tomorrowlandu v Belgiji, nato v Las Vegasu in Calgaryju. Še šest nastopov ga čaka v avgustu, ko bo igral po ZDA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!