Dončić obnemel, ko je v daljavi zaslišal vzdihovanje (VIDEO)

Košarka 10. Maj 20246:58 1 komentar
Luka Dončić
Luka Dončić Foto: Profimedia

Po junaški predstavi in zmagi Dallasa za izenačenje v seriji proti Oklahomi na 1:1 je slovenski superzvezdnik Luka Dončić stopil pred novinarje, že po prvih besedah pa je novinarsko konferenco zmotil zvok ženske.

V trenutku, ko je Luka Dončić zaslišal glasove ženske osebe, ki trpi ali uživa, tega nihče ne ve, je zvezdnik Dallasa obnemel in z zaskrbljenim obrazom začel pogledovati, od kod prihaja. Ko je novinarsko konferenco zajel smeh, je tudi sam pogled z rdečico na licu usmeril navzdol, nato pa hudomušno dodal.

“Upam, da tole ni v živo,” je se zasmejal dobro razpoloženi, a povsem izmučeni Dončić, ki je po hudem boju ponovno odšepal v slačilnico, njegovo koleno pa je ponovno krvavelo.

Super predstava

Ljubljančan je bil najboljši posameznik Dallasa pri zmagi s 119:110. Igral je 41:11 in v tem času dosegel 29 točk. Iz igre je metal 11/21, izza črte vrhunskih 5/8, ob tem pa dodal še 11 skokov in sedem asistenc. Ukradel je tri žoge in izgubil le eno. “Sedaj se moramo osredotočiti na naslednjo tekmo. Biti moram še boljši. Vsi moramo biti še boljši. Moramo se osredotočiti. Oklahoma je izvrstna ekipa, izvrstno obrambno moštvo, zato nam zagotovo ne bo lahko,” je po tekmi dejal vidno izmučeni Dončić.

“Danes je bila ena najtežjih tekem, kar sem jih odigral. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi zmagali. Če dobro vstopim v tekmi, mi bo ekipa sledila. Žogo smo si podajali zelo dobro in zadevali mete. Naša energija je bila na visoki ravni,” je zatrdil slovenski košarkarski zvezdnik, ki ni pozabil omeniti pomembne vloge, ki jo je odigral njegov soigralec Kyrie Irving, četudi ta tokrat strelsko ni bil najbolj razpoložen in je tekmo končal pri le devetih točkah.

“Na parketu lahko stori vse. Ne smemo pozabiti njegovega prispevka v obrambi. Že celo končnicojo igra izvrstno. Sijajen je na obeh straneh igrišča. Pomaga vsem, zato je sijajno, da ga imamo v ekipi,” je še pripomnil Dončić.

Tretja tekma konferenčnega polfinala z Oklahomo bo na sporedu v soboto zvečer, in sicer ob 21.30 po slovenskem času.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje