Javila se je žrtev, ki jo je brcnil borec (VIDEO)

SK Fight 22. Apr 202418:42 1 komentar
Foto: Zajem zaslona

Lepe dekleta, ki med borbami kažejo številko runde, so stalnica borilnih dogodkov. So nekakšna popestritev gledalcev in prava paša za oči, a iranski borec, ki ga je zanimala le borba, se je spozabil in z brco odgovoril na miganje ruske dekline.

Iranski MMA borec Ali Heibati je bil tik pred borbo z Arkadijem Osipjanom neizmerno nervozen, žrtev tega pa je bila nič hudega sluteče dekle, ki je navijačem kazalo številko prve runde. Ruska lepotica Marija si je resda vzela čas, migala je bolj, kot se miga po navadi, Iranec pa je želel njen “nastop” pohitriti z brco v zadnjo plat.

Šokirana Rusinja je želela z Irancem obračunati, obrnila se je proti njemu in ga lopniti s tablo po glavi, ko je vmes stopil sodnik. “Šokiran sem bila, tega nisem pričakovala. Jokala sem, zdelo se je kot nočna mora,” je po škandalu, ki se je zgodil na dogodku Hardcore FC MMA turnirju za ruski Sport24 dejala plavolasa Rusinja.

“Opravljala sem svoje delo. Umirjeno sem pokazala napis, a ko sem obrnila hrbet Aliju, me je ta brcnil in začel preklinjati. Ne vem točno, kaj je rekel, saj sem bila osupla nad tem, kar se je zgodilo,” je neprijeten dogodek komentirala Maria, ki pravi, da skuša ostati pozitivna, a ji je vseeno težko, ko na družbenih omrežjih vidi, kaj se ji je zgodilo.

Organizacijo je Irancu dovolila, da se pomeri z Osipjanom, po borbi pa ga je denarno kaznovala in ves denar namenila žrtvi incidente, kasneje ga je še dosmrtno suspendirala in prepovedala nastope v vseh Hardcore ligah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje