Sijajen debi slovenskega boksarja v bahrajnski kletki (VIDEO)

SK Fight 6. Dec 20239:24 0 komentarjev
Haris Aksalić
Haris Aksalić Foto: WFC

Slovenski profesionalni boksar Haris Aksalić je na sanjski debitiral v svetu mešanih borilnih veščin. Na dogodku v Bahrajnu je že po dobri minuti dokončal Egipčana Eida Amerja.

Haris Aksalić, ki ga prijatelji poznajo tudi po vzdevku White Tyson, ima v svoji profesionalni boksarski karieri dve zmagi. Leta 2018 je v Cape Townu po točkah premagal Nica Yamdjiea, nekaj mesecev kasneje pa se je pokazal tudi domači publiki v Tivoliju, ko se je poigral še Mohamedom Azabom.

Od leta 2019 ni bil aktiven, sinoči pa se je vrnil na bojišče. Ne v ring, ampak v kletko ter na svojem krstnem nastopu v MMA že po minuti in 27 sekundah poskrbel, da je sodnica prekinila borbo.

Aksalić, po novem Scarface, je Egipčana na tla spravil z levico, nato pa je delo dokončal z udarci na tleh. Amer se je boril za preživetje, na kar ga je po nekaj sekundah mučenja pod slovenskim nakovalom rešila sodnica.

Na drugem dogodku BRAVE CF bo v Bahrajnu bo v petek nastopil še en slovenski predstavnik. David Forster bo na peti borbi lovil še peto zmago, nasproti pa mu bo tokrat stal Iranec Mohsen Mohammadseifi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!