Velika želja Sanija Bečirovića (VIDEO)

Evroliga 8. Dec 202318:20 0 komentarjev

Center madridskega Reala Edy Tavares bi lahko po koncu sezone zapustil špansko prestolnico. Zanimanje so pokazali predvsem pri Panathinaikosu Sanija Bečirovića. Zgodba je dobila novo poglavje potem, ko so se Grki in Španci pomerili v 13. krogu evrolige. Slavili so aktualni prvaki.

Real Madrid je v Atenah Panathinaikos ugnal z 90:78. Walter Edy Tavares je ob zmagi prispeval 10 točk, ob tem pa zbral še 9 skokov in 2 asistenci.

Po tekmi med Realom in Panathinaikosom je velikan spregovoril o možnosti, da v naslednji sezoni zaigra za grški klub. “Nikoli ne veš, a sem osredotočen na Real. Ko bo konec sezone, bom pregledal vse situacije. V Madridu sem zelo srečen, a vseeno ne morem nič reči.”

Pri Panathinikosu deluje Sani Bečirović, ki opravlja funkcijo športnega direktorja kluba. Tavaresu po koncu sezone poteče pogodba z Realom, ga bo nekdanji slovenski košarkar uspel prepričati, da obleče zeleni dres?

Tavares velja za enega najboljših evroligaških igralcev. Z Zelenortskimi otoki je letos nastopil na svetovnem prvenstvu, kjer se je v skupinskem delu pomeril tudi s slovensko reprezentanco.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!