Razjarjeni Stewart ne verjame LeBronu

Košarka 27. Nov 202112:38 0 komentarjev
Isaiah Stewart je po udarcu LeBrona povsem izgubil živce; foto: AP Photo/Carlos Osorio via Guliver.

Center Detroit Pistons Isaiah Stewart je moral po tekmi proti Los Angeles Clippers znova odgovarjati na vprašanja glede incidenta z LeBronom Jamesom in dejal, da je na to temo spregovoril zadnjič. Pravi, da ni šlo za nesrečo.

LeBron James je po močnem udarcu s pestjo nad oko mladega centra Detroita dejal, da tega ni storil nalašč, temveč je šlo za nesrečo. “Spravil me je iz ravnotežja, želel sem se ga otresti in zamahnil z roko, da bi se rešil prijema. A tudi on je bil iz ravnotežja zato sem oplazil njegov obraz. Opravičil sem se mu, zagotovo je šlo za nesrečo,” je po dogodku razlagal James, ki je bil za udarec kaznovan z eno tekmo prepovedi igranja.

Kako je LeBron “oplazil” Stewartov obraz:

Isaiah Stewart ni ovinkaril, ko so ga novinarji vprašali za mnenje: “Pogledal sem si posnetke. Meni se zdi, da ni šlo za nesrečo. A tokrat sem o tem spregovoril zadnjič. Osredotočiti se želim na košarko. Ne bom dovolil, da me to definira, naj me razlogi, zaradi katerih me je Detroit izbral na naboru, in moja košarka.”

Trener Pistonsov Dwane Casey je novinarjem še razkril, da je njegov 20-letni varovanec prejel “šest ali sedem šivov nad očesom,” kjer ga je zadel LeBron.

Stewart je sicer prejel dve tekmi prepovedi igranja zaradi neprimernega obnašanja po udarcu. Na parketu dvorane v Detroitu se ni mogel pomiriti in Jamesa lovil po igrišču. K sreči so večji incident preprečili njegovi soigralci in člani osebja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!