Luka Dončić po športnih copatih dobil še dirkalni avtomobil (FOTO&VIDEO)

Avtomoto 25. Sep 20237:39 0 komentarjev

Na teksaški preizkušnji dirkaške serije Nascar je Tyler Reddick nastopil s prav posebej polepljenim dirkalnikom. Član ekipe 23XI Racing je svojo Toyoto namreč obarval v belo-zeleno kombinacijo, enako kot je nova barvna kombinacija Dončićevih košarkarskih čevljev Air Jordan Luka 2.

Razlog za takšno početje se seveda skriva v lastništvu ekipe 23XI Racing. Ta pripada košarkarski legendi in ustanovitelju podjetja s športno opremo Michaelu Jordanu. Na ta način je velik ljubitelj serije Nascar, nad katerim se je navdušil na le nekaj kilometrov oddaljenem dirkališču od svojega prvega doma v Charlottu, svojo blagovno znamko in njen trenutno najbolj prepoznaven obraz povezal z motošportom.

Dirke v Teksasu se je udeležil tudi Luka Dončić in na ta način obeležil posebno priložnost, sploh ko je pred dirko poziral z voznikom Tylerjem Reddickom. Ta je na koncu v konkurenci 36 dirkačev osvojil 25. mesto.

Barvno kombinacijo so pri moštvu 23XI Racing poimenovali “trick shot”. Navdih vleče iz Dončićevega stila igre in njegove igrivosti na ogrevanjih, tudi na samih tekmah.

Tyler Reddick Luka Dončić Tyler Reddick Luka Dončić
Foto: Profimedia
Tyler Reddick Tyler Reddick
Foto: Profimedia
Tyler Reddick Tyler Reddick
Foto: Guliverimage
Tyler Reddick Tyler Reddick
Foto: Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!