Ogorčenje Krašovcev po tekmi. Se jim res godi krivica?

Nogomet 27. Nov 202120:03 > 20:06

Tabor Sežana je v 18. krogu Prve lige Telemach izgubila proti Aluminiju (2:3) in vpisala že šesti zaporedni poraz. Kraševce je močno razburila dosojena enajstmetrovka v drugem polčasu, ki je Kidričanom na koncu prinesla dragocene tri točke.

Do sporne situacije je prišlo v 70. minuti, ko naj bi rezervist sežanske zasedbe Aaron Kačinari v svojem kazenskem prostoru napravil prekršek nad Emirjem Azemovićem. Kljub protestom gostov je sodnik Martin Matoša pokazal na najstrožjo kazen, ki jo je zanesljivo izvedel Aljaž Krefl in svojo ekipo popeljal v vodstvo s 3:2.

Zadetek Krefla za zmago Aluminija:

Kraševci , prepričani, da se jim je znova zgodila krivica, po tekmi niso skrivali ogorčenja nad odločitvijo. Protestno izjav po dvoboju niso želeli dati ne igralci in ne trener Dušan Kosić, zato je pred mikrofon stopil le direktor Davor Škerjanec.

Sporno situacijo si lahko pogledate v spodnjem posnetku in sami ocenite, ali je bila enajstmetrovka dosojena upravičeno, o njej pa bo govora tudi v ponedeljkovi oddaji na Sport Klubu Pod prečko.

Sporna situacija v kazenskem prostoru Tabora: