Čustveno sporočilo smučarske zvezdnice: Moja bolečina ne bo zaman

Alpsko smučanje 25. Feb 20248:54 1 komentar
Foto: Profimedia

Italijanska smučarska šampionka Sofia Goggia je na Instagramu delila ganljivo sporočilo ob novi hudi poškodbi, ki ji je vzela preostanek sezone.

Če ne bi bilo februarske poškodbe golenice in gležnja, bi bila Soffia Goggia znova nesporna kraljica hitrih disciplin ženskega dela karavane svetovnega pokala.

A 5. februarja se je Italijanki na treningu veleslaloma zgodila nesreča, zaradi katere bo izpustila preostanek sezone, prva dama alpskega smučanja pa je medtem postala Švicarka Lara Gut Behrami.

Goggia se je po hudi poškodbi zdaj oglasila s čustvenim sporočilom na Instagramu, v katerem je poudarila, da moč za vrnitev po poškodbi išče tudi pri spominu na prezgodaj preminulo reprezentančno kolegico Eleno Fanchini.

“Če je to načrt, ki ga ima bog zame, lahko samo razprem roke in ga sprejmem. To niso moje besede, ampak besede Elene Fanchini, ko je izvedela, da se je vrnil tumor. Oh, kako iskreno je to povedala. To je sporočilo, ki sem ga vzela tudi zase in ponotranjila,” piše Goggia.

Foto: Guliverimage

Italijanska šampionka je dodala še: “Moj oče mi je med vožnjo s helikopterjem v milansko bolnišnico poslal sporočilo, da moja bolečina ne bo zaman. Če bo res tako, bo pokazal čas. Ne bolijo me toliko posledice poškodbe, čeprav je bila že sedma zahtevna v moji karieri, kot me boli v duši. Boli, ker ne morem početi tega, v kar sem vlagala vse svoje življenje in napore. Rada bi samo normalno smučala. A obljubljam očetu in vsem vam, da se bom trudila, da ta bolečina ne bo zaman.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje