Neja Dvornik: Jaz bi sezono še malce potegnila (VIDEO)

Alpsko smučanje 16. Mar 202416:10 0 komentarjev
Neja Dvornik
Foto: Profimedia

Neja Dvornik je na zadnjem slalomu sezone v Saalbachu poskrbela za najboljšo žensko uvrstitev v letošnji sezoni. 23-letnica je po tekmi priznala, da si želi, da se sezona še ne bi končala.

Ženski slalom v Saalbachu so zaznamovale spomladanske razmere. Na zahtevni podlagi se v prvi vožnji Andreja Slokar in Neja Dvornik nista znašli najbolje, saj sta dosegli 19. in 21. čas. Boljša je bila Ajdovka, ki pa je vseeno zaostajala +2,70, Dvornik pa celo +2,98. Vodila je Anna Swenn Larsson, ki je imela 11 stotink prednosti pred Mikaelo Shiffrin.

Razmere so bile vse slabše, 23-letnica je v finalu napadla, na koncu pa so jo vsega štiri stotinke ločile od prvih stopničk.

“Po prvem teku ni zgledalo tako, bila sem malce zaskrbljena. Sem pa zelo vesela, da mi je uspel tak drugi tek. Na sedežu za vodilno je bilo zelo nervozno, kar nekaj živcev sem pustila tam. Verjetno sem prve stopničke pustila v prvi vožnji, a po drugi strani, če prva ne bi bila tako boga, potem ne bi imela možnosti v drugo smučati tako. Priznam, da sem že kmalu pomislila, da bi se mi lahko sešlo za stopničke, a sem si rekla, da je na vrhu še veliko vrhunskih smučark, na koncu pa je zmanjkalo čisto malo. Jaz bi sezono še malce potegnila, a rabim tudi počitek,” je dejala Dvornik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!