Pokojnemu bratu je izpolnila še zadnjo željo

Alpsko smučanje 1. Apr 20248:03 0 komentarjev
Wendy Holdener. Foto: Profimedia

Švicarska alpska smučarka Wendy Holdener, ki je zaradi poškodbe in družinske tragedije izpustila dobršen del sezone, se je s smučarsko avanturo še enkrat spomnila pokojnega brata Kevina.

“Potovanje smo rezervirali že avgusta leta 2023. Kevin pa je želel, da izpolnimo njegove sanje o heliskiju. Te čudovite zavoje v celem snegu smo delali zanj,’ je ob atraktivnih fotografija s smučarskega izleta v kanadskem Revelstoku zapisala švicarska alpska smučarka Wendy Holdener.

Februarja je namreč trikratna svetovna prvakinja in ena najboljših slalomistk zadnjega desetletja sporočila, da je po hudi bolezni v vsega 35. letu starosti umrl njen brat in menedžer Kevin. Poslovil se je po zgubljenem boju z rakom, tik pred smrtjo pa se je v bolnišnični sobi poročil s svojo dolgoletno izbranko. Zaradi težkih družinskih trenutkov posledično Wendy ni hitela z vrnitvijo v tekmovalno areno, iz katere se je decembra umaknila po poškodbi gležnja.

“Smejali smo se, jokali, se objemali, smučali, jedli, se smejali in še malo jokali. Vendar nismo bili nikoli sami,” je družinski izlet na helikoptersko smučanje v Britanski Kolumbiji komentirala 30-letna Švicarka, ki se bo lahko zdaj osredotočeno pripravila na sezono 2024/25.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!