Žena umrlega Grilca ganila z zapisom na Instagramu

Deskanje na snegu 30. Nov. 202115:37 > 15:3810 komentarjev
Delite:
Foto: Instagram/Ninakay

Potem, ko je prejšnji teden v Avstriji tragično preminul slovenski deskar Marko Grilc, se je danes na njegovo smrt odzvala njegova izbranka Nina.

Kot smo poročali prejšnji teden, je bil za Grilca usodno deskanje brez čelade za potrebe TV oglasa na enem izmed smučišč blizu Söldna.

Novica je že sama po sebi grozna, še bolj pa zaboli, ko človek pomisli, da je soproga ponesrečenca z dvema otrokoma in v 8. mesecu nosečnosti. Po skoraj tednu tišine se je Nina oglasila na svojem Instagram profilu.

“Marko nam je pomenil vse. Nekateri pravijo, da Instagram ni resničnost, ampak za nas ne pokriva niti 10 % tega, kako čudovito je bilo naše življenje z njim. Bil je oče brez primere – ne samo na snegu, ampak v življenju. Če je Emma želela šivati, bi pogledal učni video in ji naredil obleko. Oboževal jo je in poskrbel, da se je zavedala, da je zvezda. Bil je Maxxov idol, najboljši prijatelj, njegov zaveznik. Četudi so v šoli govorili o krompirju, je Maxx našel način, kako vključiti očeta v pogovor in ga predstaviti kot junaka, ki zmore vse,” je zapisala Nina in na tak način opisala Markov ljubeč odnos.

Tako smešen, da ji je skoraj “ušlo” v hlače

“V preteklih dvanajstih letih sva preživela marsikaj in vedno sem se počutila ljubljena, cenjena, zmožna, samozavestna in predvsem hvaležna, da ga imam, in potem je rekel nekaj tako smešnega, da sem se skoraj polulala v hlače zaradi smeha,” je dejala in dodala, da sta imela načrte za skupno življenje, v kabini v gorah, kjer bi se postarala in še veliko več.

“Ljubil je življenje in cenil vsako sekundo po poškodbi hrbta in ni besed, ki bi opisale to njegovo bolečino in praznino. Življenje brez njegovih objemov in smeha, njegove brezpogojne ljubezni, moči, smisla za humor in navijanja na snegu. Upam le, da nas bo čakal, kjerkoli je že, da bomo lahko spet skupaj, nekoč, nekje. Ljubim te z vsem svojim bitjem PChulo, dokler se čas ne ustavi in te spet objamem …,” je ganljivo zaključila Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

Komentari

Vaš komentar