Miran Fabjan doživel hudo prometno nesrečo (FOTO)

SK Fight 30. Maj 202419:50 1 komentar
Miran Fabjan
Foto: FNC

Na četrtkovi novinarski konferenci pred sobotnim spektaklom FNC 17 v Beogradu ni bilo Mirana Fabjan, zdaj je jasno, zakaj. Slovenski borec je na poti na novinarsko konferenco doživel hudo prometno nesrečo.

“Slab začetek, dober konec. Vsi smo živi, ​​žal mi je za tri osebe v drugem vozilu, poškodovani so v bolnišnični oskrbi, a hvala bogu nihče ni življenjsko ogrožen. Danes bom to predelal in možgane nastavil na ‘fight mode’. Zjutraj na tehtanju bom dobri stari Slo Rocky. V soboto ugasnem debelega Darka,” je ob grozljivi fotografiji razbitegasvojega bmwja na Instagramu zapisal 39-letni Fabjan in dodal, da glavna borba sobotnega spektakla v beograjski Areni kljub veliki smoli ni ogrožena.

Foto: Isnatgram/Miran Fabjan

Fabjan je na Instagramu izrazil veliko nezadovoljstvo nad obnašanjem svojega naslednjega nasprotnika Darka Stošića na novinarski konferenci kot tudi lastnika FNC Dražena Forgača, ki sta se kljub veliki nesreči Slovenca vedla, kot da se ni nič zgodilo.

Vprašanje je, kako se bo prometni nesreči odzval Slo Rocky, a če se kolikor toliko sestavi, bo 39-letni Primorec še bolj motiviran, kot bi bil sicer, da utiša napolnjeno beograjsko Areno.

Foto: Instagram

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje