Max ima dovolj: “Nehajte s temi neumnimi vprašanji!”

Avtomoto 31. Jul 202120:54 0 komentarjev
Hamilton in Verstappen sta zagreta rivala, a na vprašanja o trčenju v Angliji ne želita več odgovarjati. Foto: Guliverimage

Nizozemcu Maxu Verstappnu je na novinarski konferenci po sobotnih kvalifikacijah na Madžarskem prekipelo. Na vprašanje enega izmed novinarjev, kaj bi se zgodilo, če bi se s Hamiltonom v prvem krogu dirke na Hungaroringu znašla kolo ob kolesu, je dirkač Red Bulla jezno odvrnil: "Dovolj je!"

Prelitega je bilo ogromno črnila in bilo je veliko napisanega o trčenju med Maxom Verstappnom in Lewisom Hamiltonom v prvem krogu na dirki za VN Velike Britanije. Številni so pristavili svoj lonček in s svojim mnenjem še prilivali olje na ogenj, zdaj pa imata oba glavna protagonista dovolj vprašanj glede te zgodbe.

Na novinarski konferenci po kvalifikacijah pred VN Madžarske je namreč eden izmed novinarjev Verstappnu postavil naslednje vprašanje: “Veliko se je govorilo o tem, kar se je zgodilo v uvodnem krogu v Silverstonu. Če se tudi tu po startu znajdeta drug ob drugem …” A preden bi predstavnik sedme sile dokončal svojo misel, ga je Nizozemec prekinil.

“Lahko že nehamo govoriti o tej temi? Na ta neumna vprašanja odgovarjava že ves čas. Vse skupaj je že smešno. Res, ves četrtek sva odgovarjala le o tej neumnosti. Lahko zdaj zaključimo, prosim?” je odrezavo dejal Verstappen.

Novinar je vse skupaj sprejel zelo na kratko, dejal je le: “OK”, Verstappen pa je dodal: “Dirkača sva, seveda bova dirkala. Dirkala bova na nož, a pošteno. Še naprej drug drugega potiskava naprej.”

Novinar je za mnenje o tej temi vprašal še aktualnega svetovnega prvaka, a Britanec je le odkimal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!