“Telefon imam pod blazino”

NFL 29. Jan 201918:30 > 18:38
Twitter

Na otvoritvenem večeru Super Bowl tedna se je Sportklub ekskluzivno pogovarjal z insajderjem, Ianom Rapoportom. 'Ptička', ki (ob Adamu Schefterju) po navadi prva zažvrgoli ob kakšnih udarnih novicah iz sveta NFL lige, nam je napovedala tudi razplet velikega finala.

Ian, povejte nam po pravici, kdaj sploh spite?

Haha, dobro vprašanje. Včasih tudi spim, da…moje povprečje je 5 do 6 ur na noč. Telefon si spravim pod blazino, nastavim si ga na ‘glasno’, da me zbudi, če me slučajno kdo pokliče ali pa mi pošlje sms. Potem pa je od udarnosti novice odvisno, ali zaspim nazaj, ali pa grem v akcijo.

Dajte nam primer.

Lani med mrzlico prestopnega roka, ko so bile v igri bogate pogodbe, sem se zbudil ob 2.30 zjutraj in si rekel: ‘Ok, očitno sem spal dovolj!’

Komu bi dali prednost v letošnjem Super Bowl? Imate favorita, ste se odločili?

Hm, z izjemno težkim srcem bi stavil proti Patriotsom, v kakršni koli obliki. Tudi, če me ta ekipa prej ne bi prepričala, imajo čisto vedno možnosti. Dam jim nekaj odstotkov več, pač tako je.

Kaj je bilo za vas največje presenečenje letošnje sezone?

Patrick Mahomes.

Torej niste pričakovali, da bo tako zelo dober?

Pa vedel sem, da bo kar dober. Vsem je bil njegov slog všeč, nisem si pa mislil, da bo že v svoji prvi sezoni taka megazvezda, priznam!

Zadnje vprašanje: kdo bo igral v Super Bowlu LIV?

Oh, sr***je! Zdaj ste me pa dobili. (dolg razmislek). Dobro, recimo Kansas City Chiefs proti New Orleans Saints.