Velika tragedija v družini znanega ameriškega športnika

Ameriški nogomet 1. Maj 202316:34 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Shaquil Barrett, znani branilec lige NFL in trenutni član ekipe Tampa Bay Buccaneers, je doživel veliko družinsko tragedijo, saj se je njegova dveletna hčerka Arrayah v nedeljo utopila v bazenu na njegovem domu v Tampi na Floridi.

“Današnja tragična novica je boleča za vse člane družine Buccaneers. Naše misli in molitve so v tem nepredstavljivo težkem času s Shaqom, Jordanno in celotno družino Barrett,” so v izjavi zapisali pri ekipi Tampa Bay. “Čeprav v takšnih trenutkih nobene besede ne morejo zagotoviti prave tolažbe, jim ponujamo svojo podporo in ljubezen.”

Policija v Tampi je sporočila, da preiskava še poteka.

“Zaenkrat ne domnevamo, da bi šlo za sumljivo dejanje, temveč za povsem nenameren in tragičen dogodek,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Arrayah Barrett je bila najmlajša od štirih otrok v družini Barrett. Sožalje so mu izrekli mnogi športniki, med njimi tudi njegov bivši soigralec Tom Brady.

30-letni Shaquil Barrett vstopa v svojo peto sezono pri Buccaneersih. Njegova sezona 2022 je bila predčasno končana zaradi strgane ahilove tetive.

Teden dni pred tragedijo je družina praznovala rojstni dan:

View this post on Instagram

A post shared by Shaquil Barrett (@moochman6)