Brady kljub načetemu palcu z Bucs do pete zmage v sezoni

Ameriški nogomet 15. Okt 20216:03 > 6:38 0 komentarjev
Patrick Smith/Getty Images
Patrick Smith/Getty Images

Šesti teden lige NFL se je začel s tekmo med Tampa Bay Buccaneers in Philadelphia Eagles. Gostje iz Tampe so tekmo dobili brez večjih težav, čeprav so se Eagles v drugem delu približali le na šest točk zaostanka (22:28), kar je bil tudi končni rezultat.

Vendar so Buccaneers (5-1) na koncu zdržali in tekmo brez večjih težav pripeljali do konca. nekaj več kot dve minuti pred koncem je tekmo odločil nov prvi poskus, ki so ga Bucs dobili prek naveze Tom Brady-Antonio Brown.

Levji delež so sicer Buccaneers opravili v prvem delu, ki so ga dobili z 21:7. Po en touchdown so dosegli OJ Howard, Antonio Brown in Leonard Fournette. Tom Brady je kljub lažji poškodbi palca igral brez težav.

“V svoji karieri sem imel že kar nekaj takšnih poškodb,” je dejal pred tekmo. In tudi med samim srečanjem ni bilo videti, da bi ga lažja poškodba kaj obremenjevala. Na koncu je dosegel 297 jardov, dve podaji za touchdown in eno prestreženo žogo.

V drugem polčasu je Fournette dosegel še en touchdown in tako Buccaneersom zagotovil neulovljivo prednost. Fournette je dosegel skupno 127 jardov in dvakrat stekel v končno cono.

Eagles (2-4) so srečanje dobro začeli — po začetnem vodstvu Buccanersov so takoj v prvem napadu izenačili prek Zacha Ertza. A nato se je igra za Eagles v napadu ustavila. Precej zanimivo je, da se niso lotili igre po tleh. V prvih 30 minutah so le enkrat poskušali s tekom, s katerim je Miles Sanders pridobil vsega en jard.

V drugem delu so nato dodali na plin. Dva touchdowna je po tleh dosegel podajalec Jalen Hurts. V zadnjem delu so ob zaostanku z 20:28 igrali za dve točki in konverzija jim je uspela, a jim je za kaj več zmanjkalo časa.

Liga NFL, 6. teden:
Philadelphia Eagles – Tampa Bay Buccaneers 22:28

Nedelja:
Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins (London)
Detroit Lions – Cincinnati Bengals
Chicago Bears – Green Bay Packers
Indianapolis Colts – Houston Texans
New York Giants – Los Angeles Rams
Washington Football Team – Kansas City Chiefs
Carolina Panthers – Minnesota Vikings
Baltimore Ravens – Los Angeles Chargers
Cleveland Browns – Arizona Cardinals
Denver Broncos – Las Vegas Raiders
New England Patriots – Dallas Cowboys
Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks

Ponedeljek:
Tennessee Titans – Buffalo Bills

Proste ekipe:
Atlanta Falcons, New Orleans Saints, New York Jets, San Francisco 49ers

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!