Ne Holyfieldu, Tyson se bo poskušal maščevati Lennoxu Lewisu

Drugi športi 29. Apr 202110:54 0 komentarjev
Lennox Lewis Mike Tyson
Guliver Image

Mike Tyson bo serijo ekshibicijski dvobojev proti nekdanjim boksarskim zvezdnikom nadaljeval septembra, ko se bo srečal z Lennoxom Lewisom, potem ko je trilogija proti Evanderju Holyfieldu padla v vodo.

Mike Tyson se je pred časom vrnil v ring po 15 letih premora. Legendarni Iron Mike se je z Royom Jonesom Jr. razšel brez zmagovalca, kasneje pa napovedal, da se bo v prvi vrsti v humanitarne namene še vrnil v ring. Dolgo časa je bila v igri trilogija z Evanderjem Holyfieldom, a očitno bodo morali ljubitelji boksa še nekaj časa počakati na nov spopad Holyfielda in Tysona. Najmlajši svetovni prvak v težki kategoriji je namreč napovedal obračun proti Lennoxu Lewisu.

Tyson in Lewis sta se v ringu že pomerila leta 2002, ko je Britanec slavil z nokavtom v osmi rundi. Lewis je v svoji predzadnji borbi v profesionalni karieri (leto dni kasneje je predčasno premagal še Vitalija Klička in sklenil športno pot) ubranil naslove prvaka po verzijah WBC, IBF in IBO.

“Borim se proti Lennoxu Lewisu,” je Tyson odgovori na vprašanje novinarja TMZ Sportsa in dodal: “Septembra!”

Lewis v izjavah za medije ni pokazal veliko zanimanja za povratek v ring, vendar so se mediji dokopali do informacij, da že resno trenira.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!