Osramotil se je pred očmi predsednika in celotne Francije (VIDEO)

Drugi športi 6. Apr 202412:00 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Francoskemu skakalcu v vodo Alexisu Jandardu se je v četrtek primeril neljub dogodek, ko je med otvoritvijo olimpijskega bazena in pred očmi francoskega predsednika Emmanuela Macrona zgrmel v vodo.

Jandardu se je nesreča primerila, ko se je pripravljal na skok s trimetrske odskočne deske skupaj s še dvema skakalcema v vodo. Šestindvajsetletniku je nenadoma spodrsnilo, zaradi česar je izgubil oporo, se s hrbtom odbil od deske in nič kaj elegantno čofnil v vodo.

Nesrečnik je vse skupaj prenesel z obilico humorja in na družbenem omrežju Instagram zapisal: “Padel sem pred predsednikom, padel sem pred celotno Francijo.” Obenem je vse svoje sledilce pozval, naj se brez slabe vesti ponorčujejo iz njega.

“Iskreno povedano, si to zaslužim,” je dodal in zatrdil, da z izjemo rdečega hrbta in nekaj krvi padec ni pustil hujših posledic. “Nisem se poškodoval. Bilo je malo krvi, a nič zato. To me ne bo ustavilo, da ne bi šel danes popoldne na trening,” je dejal Jandard, za katerega bodo olimpijske igre v Parizu že njegove tretje.

“Takšne stvari se zgodijo, vendar se običajno ne zgodijo meni. V preteklosti sem že zlomil deske, a deska še nikoli ni zlomila mene. Zdaj se je zgodilo tudi to,” je za francoski RMC še povedal skakalec v vodo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!