Overeem: Fedor je trikrat zavrnil borbo proti meni

Drugi športi 27. Avg 202114:02 > 14:03 0 komentarjev
Alistair Overeem
Foto: Imaginechina via AP Images

Alistair Overeem bo odmevno začel svojo ero v Gloryju, a legendarni Nizozemec je bil tudi v krogu potencialnih nasprotnikov Fedorja Emelianenka za spektakel Bellatorja v Moskvi.

Fedor Emelianenko je imel na mizi pestro izbiro nasprotnikov, na koncu pa se je odločil za Timothyja Johnsona. Za številne razočaranje, saj so “velikega” Fedorja zagotovo želeli gledati proti nekoliko bolj zvenečem imenu.

“Želel sem to borbo, toda z druge strani nisem dobil nobenega odgovora. Toda to se je dogajalo že v preteklosti. Borbo sem želel leta 2010, ko se je Fedor boril proti Fabriciu Werdumu, jaz pa proti Brettu Rogersu, takrat so me zavrnili. Potem ko je izgubil proti Werdumu, sem znova želel borbo, vendar me je Fedor znova zavrnil. Trikrat me je zavrnil in mislim, da se ne želi boriti proti meni,” je Alistair Overeem razkril ozadje dogodkov in dodal: “Fedorja ne krivim za takšen razplet. Oba sva pred koncem kariere in povsem ga razumem. Pred desetimi leti sem želel borbo proti njemu in želel sem jo tudi sedaj. Te borbe ne bo in tukaj je konec.”

Overeem se je po slovesu od UFC-ja preselil pod okrilje največje svetovne kickboks organizacije Glory, kjer ga 23. oktobra čaka obračun za naslov prvaka v težki kategoriji proti Ricu Verhoevenu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!