V ligi NFL tragično ugasnilo še eno življenje

Ameriški nogomet 31. Maj 202213:40
Foto: Scott Winters Icon Sportswire via Guliver

Le nekaj tednov po tragični smrti mladega podajalca Dwayna Haskinsa je liga NFL znova odeta v črno. Ameriške ceste so vzele še življenje Jeffa Gladneyja, poročajo v ZDA. Član Arizone je štel komaj 25 let.

Jeff Gladney je življenje izgubil v ponedeljek v prometni nesreči v Dallasu, je potrdil njegov zastopnik Brian Overstreet. Skupaj z njim je bila v vozilu tudi ženska sopotnica, ki je prav tako umrla na kraju nesreče.

Do usodnega trka je prišlo v nočnih urah, natančneje ob 2.28 po lokalnem času. V nesrečo sta bili vključeni dve vozili. Vozilo igralca ameriškega nogometa je prevrnilo in pristalo na strehi, medtem ko sta bila v drugem avtomobilu prav tako dva potnika, ki pa sta ostala nepoškodovana.

Gladney, ki je sicer igral na položaju “cornerbacka,” je bil leta 2020 na naboru izbran v prvem krogu kot 31. po vrsti s strani Minnesote Vikingsov. V prvi sezoni je nastopil na vseh 16 tekmah rednega dela, od tega je na kar 15 začel v prvi postavi. Nato je klub z njim razdrl pogodbo zaradi obtožb, ki so ga bremenile fizičnega napada. Potem ko je sodišče v Dallasu ovrglo obtožbe, je letos dvoletno pogodbo podpisal z Arizono.

“Novica o smrti Jeffa Gladneyja nas je povsem šokirala. Naše misli so v teh težkih časih z njegovo družino in prijatelji,” se glasi uradno sporočilo iz kluba, kjer ne bo nikoli dočakal debija.

Aprila je na cesti življenje izgubil 24-letni podajalec Pittsburgha Dwayne Haskins, potem ko ga je na jugu Floride zbilo tovorno vozilo.

Komentari

Vaš komentar