Nekdanji zmaj novi železar

Alpska liga 30. Jul 202222:45 > 22:47 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Hokejiste HDD Sij Acroni Jesenic je pred ponedeljkovim začetkom priprav na novo sezono okrepil še Martin Bohinc, ki je v preteklosti branil tudi barve ljubljanske Olimpije.

Gre za mladega, 22-letnega napadalce, ki je prve hokejske korake naredil v Ljubljani. Kot mladinec je večina svoje kariere preigral v dresu Slavije, nato pa je prestopil v zmajevo gnezdo, kjer se je tudi dvakrat veselil lovorike v Alpski hokejski ligi, v pretekli sezoni sezoni pa je že drsal na Jesenicah. In sicer za člansko ekipo HD Hidria Jesenice, na 27 tekmah je dosegel kar 31 točk.

“Zelo se veselim, da bom svojo hokejsko kariero nadaljeval na Jesenicah. Prepričan sem da je to prava pot zame in vem, da lahko s svojo igro pripomorem k ciljem kluba. Želim si čim večkrat nastopati pred polno Podmežaklo in komaj čakam, da oblečem jeseniški dres. Glavni cilj je osvojiti Alpsko ligo in prepričan sem, da nam skupaj lahko uspe,” je povedal novi železar.

Nad njegovim prihodom je navdušen tudi trener Jeseničanov Gaber Glavič: “Martin je vsestranski napadalec. Z njim pridobimo širino, saj je dober tako v obrambi kot v napadu. V dvobojih za nikogaršnji plošček je nepopustljiv in spreten tako, da v večini primerov postane zmagovalec.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!