Znana prihodnost Jeseničanov na mednarodni sceni

Alpska liga 17. Maj 202219:17 > 20:43 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Hokejiste Sija Acronija Jesenic bo tudi v naslednjem štiriletnem obdobju vodil predsednik Peter Bohinec, na mestu direktorja ostaja Anže Pogačar, so danes sklenili člani kluba na rednem občnem zboru in volilni skupščini. Stari-novi predsednik pa je tudi potrdil, da Jeseničani vsaj še eno sezono ostajajo v alpski ligi.

Volitve je predsednik Bohinec napovedal že na prejšnji skupščini pred dobrim mesecem, danes pa so v drugem najmočnejšem klubu v Sloveniji tudi opravili volilno skupščino.

Na vodilnih mestih ni sprememb, saj sta nova mandata dobila tako predsednik kot direktor Anže Pogačar. Bohinec je bil tudi edini kandidat za novo štiriletno obdobje do leta 2026, prisotni člani pa so ga soglasno podprli.

V predstavitvi programa za naslednja štiri leta pa je Bohinec že napovedal, da bo klub s člansko ekipo tudi v naslednji sezoni še ostal v ligi AHL.

Za Nikom Zupančičem je, po njegovih besedah, uspešna sezona na Jesenicah.

V tako kratkem času, kot so ga imeli na voljo po povabilu višje lige ICEHL, da bi se pridružili temu tekmovanju, namreč niso mogli ugoditi vsem pogojem vodstva ICEHL.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!