Kralji priprave sklenili z novim porazom

Liga NHL 30. Sep 201812:25 > 12:32
Getty Images

Hokejisti Los Angelesa so na zadnji pripravljalni tekmi pred novo sezono Lige NHL izgubili proti Anaheimu (3:0). Sredi druge tretjine se je poškodoval Dustin Brown.

Na osmih tekmah so Kralji slavili le enkrat, kar je najslabši dosežek fransiše po sezoni 1974/75. Kljub neprepričljivim predstavam je kapetan Los Angelesa Anže Kopitar pred začetkom sezone povsem miren: “Mislim, da ni treba gnati posebne panike, a moramo se zavedati, da moramo bistveno izboljšati ravnanje s ploščkom. Moramo izpiliti našo igro, to je gotovo. Vsi fantje tu se tega zavedamo, zato bomo na tem trdo delali.

Pred nami je izjemno pomemben teden. Prepričan sem, da bomo do petka nared,” je še dodal Kopitar, ki je proti Anaheimu odigral dobrih 20 minut. V vratih zmagovalne ekipe je blestel John Gibson, ki je zbral 32 obramb. Zadetke na tekmi so dosegli Ben Street, Troy Terry in Sam Steel.

Los Angeles sezono v Ligi NHL začenja v petek, ko bo v Staples Centru gostil San Jose. O poškodbi Browna zaenkrat še ni uradnih informacij, predstavnik kluba pa je takoj po tekmi potrdil, da gre za poškodbo zgornjega dela telesa.