Tudi znani slovenski komik se šali na račun Brazilcev

Katar 2022 9. Dec 202220:30
Foto: N1/Denis Sadiković

Komik Goran Hrvaćanin, najbolj znan po vlogi v filmu Pr' Hostar, je na družbenem omrežju vnovič delil posnetek, ki je nastal že leta 2014, ko si je Brazilija doživela hud poraz proti Nemčiji. Toda zgodovina se več kot očitno ponavlja, saj so si ljudje na družbenih omrežjih osem let kasneje znova privoščili zvezdniško ekipo Brazilije, ki se je praktično že videla s pokalom v rokah.

Na eni strani bo rajanje na hrvaških ulicah potekalo dolgo v noč, na drugi pa Brazilce čaka dolga pot domov. Pričakovano pa splet ni varčeval s šalami na račun prvih favoritov, ki pa se poslavljajo že po četrtfinalu.

Po zanesljivi zmagi proti Korejcem se je zdelo, da bodo Brazilci z lahkoto odpravili tudi Hrvaško, toda tokrat je Seleção naletel na izjemno zvezno vrsto, ki ji je poveljeval Luka Modrić in ki je povsem onemogočila zvezdnike Brazilije.

Oglasil se je tudi nekdanji najboljši strelec slovenske nogometne lige, danes pa zvezda družbenih omrežij Romano Obilnović, ki je v svojem slogu pokazal, kako dobro je Josip Juranović od igre odrezal zvezdnika Brazilije Viniciusa Juniorja.

Kdor se zadnji smeje …

Roy Keane si bo oddahnil, da brazilski nogometaši ne bodo več plesali, potem ko je Hrvaška izločila petkratne svetovne prvake.

“Mislim, da je to nespoštovanje nasprotnika,” je dejal legenda Manchester Uniteda med polčasom tekme med Brazilijo in Južno Korejo. “Gre za štiri zadetke in oni to počnejo vsakič, nimam nič proti prvemu majhnemu plesu, vendar to počnejo po vsakem zadetku in potem se v to vmeša še trener . S tem nisem zadovoljen, sploh se mi ne zdi dobro,” je bil izjemno kritičen Keane.

“Rad gledam Brazilijo in to, kar predstavljajo. Ko pomislite na svetovno prvenstvo, pomislite na Brazilijo, rad jih gledam, ker so briljantni v nogometu, ne pa ko plešejo ali ko začne plesati trener, to ni v redu. To ni spoštljivo,” je še dodala legenda rdečih vragov.

Nasmeh na obrazu Roya Keana pove vse:

Seveda pa ni šlo brez šal na račun nekaterih hrvaških igralcev, kar pa jih danes zagotovo ne bo motilo.

Foto: Facebook
Komentari

Vaš komentar