Nov pester dan za slovenske fante v Turčiji (VIDEO)

Kolesarstvo 23. Apr 20249:11 0 komentarjev
Foto: zajem zaslona

Potem ko je kolesar Adrie Mobila Aljaž Turk v prvi etapi dirke po Turčiji navdušil s 'popravljanjem' kolesa kar med vožnjo, so imeli člani novomeškega kluba novo zanimivo izkušnjo že naslednji dan.

Posnetek, ki ga je na družbenem omrežju Twitter, nekdanjemu X-u, objavil Tour de Tietema, prikazuje dva kolesarja Adrie Mobil, ki lokalnemu prebivalcu v kolesarski opravi, tudi čevljih, pomagata pri potiskanju poltovornjaka. Ozadje zgodbe z dirke po Turčiji ni jasno, pri Tietemi so zapisali le, da so bili njihovi fantje ‘zasedeni’ za pomoč.

S posnetka je razvidno, da je v akciji znova Aljaž Turk, ki je že na prvi etapi dirke po Turčiji navdušil z noro potezo, ko si je padlo verigo popravil kar med hitro vožnjo v ubežni skupini.

Na dirki v Turčiji, ki se danes nadaljuje s tretjo etapo od Fethiyeja do Marmarisa, novomeško ekipo kot športni direktor vodi Marko Kump, poleg Turka nastopata še Tilen Finkšt in Anže Skok, v dresu Adrie pa dirkajo še Đorđe Đurić, Nicolas Gojković in Ramazan Yilmaz. Finkšt je po dveh etapah najvišje uvrščeni v skupnem seštevku na 102. mestu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!