Pogačar znova poskrbel, da se nam je stopilo srce (VIDEO)

Kolesarstvo 9. Jul 20247:00 2 komentarja
Foto: Profimedia

Najboljši kolesar na svetu in nosilec rumene majice vodilnega po dirki po Franciji tudi na prost ponedeljkov dan z ekipo ni počival. S klubskimi kolegi si je pretegnil noge, ob tem pa je, kot je zdaj zanj že običaj, osrečil mladeniča.

Beli vlak ekipe UAE Emirates se je rekreativno vozil po francoskih ulicah, ko je dohitel na očeta in njegovega sina odetega v rumeno. Pogiju ni bilo potrebno dvakrat reči, da je zapeljal do mladeniča in mu previdno v roke predal ekipni bidon.

Fantič ni mogel verjeti, kaj se dogaja, od sreče je solzne oči dobil tudi njegov oče. Pogačar se je po predaji spominka odpeljal naprej, z nasmehom na obrazu pa mu je sledila tudi preostala ekipa.

Na dirki po Franciji se bo akcija ponovno začela v torek, ko bo na sporedu ravninska deseta etapa od Orleansa do Saint-Amand-Montronda (187,3 km).

Pogačar ima v skupnem seštevku 33 sekund prednosti pred Remcom Evenepoelom in ne daleč stran pa nista niti Jonas Vingegaard (+1:15) in drugi slovenski as na letošnjem Touru Primož Roglič (+1:36).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje