Tadej Pogačar s posebnim ogrevanjem pred Bologno (VIDEO)

Kolesarstvo 30. Sep 20238:02 1 komentar
Tadej Pogaca
Foto: Profimedia

Čeprav se dolga in naporna sezona bliža koncu, pa je Tadej Pogačar še vedno odlično razpoložen. Pred dirko po Emiliji, na kateri bo začel trojček italijanskih klasik ob koncu sezone, in kjer mu bo nasproti po več kot letu dni stal tudi rojak Primož Roglič, se je odločil za prav posebno ogrevanje.

Da je Tadej Pogačar odličen zabavljač, je jasno vsem v kolesarski karavani. Kdo bi lahko pozabil nepozabni posnetek z bageto med dirko po Franciji, ko je navdušil tudi s skokom v bazen, ob čemer je ‘zalil’ moštvenega kolega Marca Solerja.

Čeprav je prvi kolesar sveta pred kratkim dopolnil 25 let, pa še naprej ohranja mladostniško navihanost. Pred dirko v Emiliji, kjer bo začel sklepni trojček italijanskih klasik – vrhunec bo v soboto, 7. oktobra, ko bo na Lombardiji branil zadnji dve zmagi -, se je na ogrevanje podal s posebnim kolesom.

“Nekaj ogrevanja za klanec San Luca,” je zapisal na družbenem omrežju Instagram in dodal posnetek, kako obvlada tudi monocikel.

Na dirki Giro dell’Emilia se bo Pogačar srečal tudi s Primožem Rogličem, ki je to klasiko dobil že v letih 2019 in 2021. Tudi Kisovčan, ki je v zadnjih dneh v središču kolesarske javnosti predvsem zaradi nejasne klubske prihodnosti, se je prav tako oglasil na Instagramu. “Selfie s starim prijateljem” je zapisal ob fotografiji samostana San Luca na Bologno.