ABA liga: hud incident pred tretjo tekmo finalne serije

Košarka 19. Maj 202414:41 0 komentarjev
Nunally Lazarević
Sportklub / KK Crvena zvezda

"James Nunnally je v hodniku na poti do slačilnice v beograjski Areni s pestjo v glavo udaril Stefana Lazarevićaje," poročajo srbski mediji, škandal v 'katakombah' hrama srbskega športa pa je potrdil tudi klub žrtve.

Meridian Sport, ki je o tem škandalu pred tretjo tekmo finalne serije beograjskih klubov Crvene zvezde in Partizana poročal prvi, navaja:

“Med menjavo ekip na strelskem treningu so šli igralci drug mimo drugega. Stefan Lazarević je v izmenjavi besed z Jamesom Nunnallyjem med drugim vprašal, zakaj ga je na zadnji tekmi grabil za vrat. Američan mu je odgovoril tako, da ga je s pestjo udaril v obraz.”

Takoj po incidentu je KK Crvena zvezda pripravil sporočilo za javnost in priložil fotografijo poškodbe svojega igralca.

Vodstvo tekmovanja je na vprašanja naših srbskih kolegov odgovorilo, da se bodo podrobneje pozanimali o dogodku in na prizorišče poslali disciplinskega sodnika, da pa liga ABA ni odgovorna za dogajanje izven srečanj samih.

Zvezda terja izključitev

“Ta napad presega vse meje športa in normalnosti, zato pričakujemo hiter odziv vseh odgovornih. KK Crvena zvezda je hitro podala disciplinsko prijavo, direktorju športnega sveta Miliji Vojinoviću in disciplinskemu sodniku ter ostalim delom lige. Pričakujemo, da bo James Nunnally do nadaljnjega izključen iz lige, saj tekma v nasprotnem primeru ne bo regularna,” so med drugim zapisali pri rdeče-belih.

PARTIZAN Nunnally
FOTO: Guliverimage

Tretje srečanje bo danes ob 20.30 uri gostila beograjska Arena. Zvezda v seriji vodi z 2-0 in če slavi še danes, si je že zagotovila naslov regijskega šampiona.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!