Navijači Crvene zvezde besni na Slovenca (VIDEO)

Evroliga 10. Jan 202420:10 1 komentar
EuroLeague: EA7 Emporio Armani Olimpia Milano vs FC Bayern Munich
FOTO: Profimedia

Crvena zvezda je s porazom v 20. krogu evrolige proti Asvelu (91:100) razočarala svoje navijače. Nekateri posamezniki po mnenju pristašev rdeče-belih niso dali vsega od sebe, enega izmed glavnih krivcev za neuspešen obisk juga Francije pa Delije vidijo tudi v slovenskem sodniku Damirju Javorju.

Slovenski delivec pravice ima pri navijačih Crvene zvezde posebno mesto, na njegovo veliko žalost v negativnem smislu.

Po novem negativnem impulzu Zvezde v predmestju Lyona se je ta občutek še okrepil. Javor je v očeh večine pristašev rdeče-belega kluba že zdavnaj na črnem seznamu mož, ki tekem Crvene zvezde sploh ne bi smel več soditi. Subjektivna ocena ali dejansko stanje?

Zastrašujoča statistika

Javor tekme Zvezde pogosto sodi tudi v ligi ABA, ko pa pogledamo njegovo vodenje tekem beograjskemu kolektivu v evroligaški druščini, ima razplet dejansko čisto vedno isti imenovalec: poraz!

Vključno s sezono 2016/2017 pa do danes je Javor Crveni zvezdi sodil sedemkrat in niti v enem samem primeru se srečanje ni zaključilo z zmago.

Samo letos je denimo Javor sodil kar tri evroligaške tekme, v katerih je sodelovala Zvezda. Beograjska ekipa je v najmočnejšem klubskem tekmovanju stare celine trenutno na 13. mestu.

Naslednje srečanje jih jutri zvečer čaka proti Milanu v gosteh.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje