Cena Dončićevega porscheja močno poskočila

Košarka 2. Okt 202313:37 1 komentar
Porsche, Luka Dončić
FOTO: Profimedia / collectingcars.com Grafika: Aljaž Uršej

Dražba jeklenega konjička, ki ga prodaja slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, se bliža koncu. Cena vozila je v zadnjih dneh močno poskočila.

Nemalo pozornosti je minuli teden požel oglas na družbenem omrežju Instagram za prodajo prvega osebnega vozila Luke Dončića. Šest let staro vozilo porsche panamera, ki ima na števcu prevoženih dobrih 97.000 kilometrov, pod pokrovom pa se ponaša s trilitrskim V6 motorjem, je na dražbo poslala spletna stran Collectingcars.com.

“Ta panamera 4 se ponaša z zanimivim poreklom, saj je bil prvi avtomobil in vsakodnevno prevozno sredstvo profesionalnega slovenskega košarkarja Luke Dončića. Po nakupu je vozilo odpeljal v Madrid in ga uporabljal skozi svojo najuspešnejšo sezono (2017/18), v kateri je s Slovenijo postal evropski prvak, z Real Madridom pa osvojil naslov španskega prvaka in evrolige ter postal najkoristnejši igralec lige ACB, evrolige in zaključnega turnirja evrolige,” so med drugim zapisali na že omenjeni spletni strani.

Od začetka dražbe, ki se je začela preteklo sredo, je bilo doslej oddanih 14 ponudb, cena avtomobila pa je od prve, ki je znašala vsega 100 evrov, močno poskočila in se je do objave tega članka ustavila pri 60.000 evrih.

Morebitni navdušenci bodisi nad Luko Dončićem bodisi nad jeklenim lepotcem prav veliko časa za oddajo ponudbe sicer nimajo več na pretek, saj se bo dražba zaključila v torek ob 19.32.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje