Crvena zvezda ob selitvi podira rekorde (VIDEO)

Evroliga 25. Sep 202311:24 1 komentar

Košarkarji Crvene zvezde se tudi v novi sezoni lahko nadejajo izjemne navijaške podpore. Beograjčani so namreč sporočili, da so prodali kar 12.000 sezonskih vstopnic, kar je nov klubski rekord.

V srbski prestolnici je močno poskočilo zanimanje za tekme Crvene zvezde. Razlog ne tiči zgolj v visokih evroligaških ambicijah rdeče-belih, temveč tudi dejstvu, da se Beograjčani s pričetkom nove sezone iz dvorane Pionir selijo v Stark Areno, ki sprejme skoraj 20.000 obiskovalcev. Kot so sporočili iz kluba, so doslej prodali že neverjetnih 12.000 sezonskih vstopnic, na voljo pa jih je le še okoli 500, kar je nov klubski rekord.

Ekipa, ki jo s klopi vodi Duško Ivanović in je spomladi ostala brez uvrstitve v končnico, bo novo sezono pričela v precej spremenjeni zasedbi. Zvezdo so poleti namreč okrepili Miloš Teodosić, Adam Hanga, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Shabazz Napier, Mike Tobey, Joel Bolomboy, Rokas Giedraitis, Nemanja Bjelica in Yago Dos Santos.

Evroligo boste lahko tudi letos eskluzivno spremljali na Sportklubu.

Crvena zvezda v redni del najboljšega evropskega košarkarskega tekmovanja vstopa 5. oktobra, ko bo gostila turški Asvel.

Fantasy Evroliga: ustvarite ekipo in osvojite nagrado

Sportklub vam z novo sezono ponuja vstopna vrata v svet evroligaške igre fantasy. Na naši spletni strani se lahko registrirate in prijavite svojo virtualno ekipo za še eno razburljivo sezono evrolige. Tekmujte in osvojite privlačne nagrade. Zmagovalec lige bo osvojil vstopnice za zaključni turnir evrolige v Berlinu, poleg tega pa bodo vsak mesec na voljo tudi druge privlačne nagrade za najboljše Fantasy igralce.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje