Filipovski nov izziv našel v Nemčiji

Košarka 17. Dec 202117:05 > 18:51 5 komentarjev
Foto: Guliverimage

Po poročanju nemškega novinarja Roberta Heusela, ki je specializiran za področje košarke, je slovenski trener Sašo Filipovski našel nov klub. Vodil naj bi ekipo iz Würzburga.

Na informacije Heusela se sklicuje tudi za košarko specializirani spletni portal Sportando. Filipovski je marca dobil odpoved v beograjskem Partizanu, vse od takrat pa je bil brez trenerskega dela. Zdaj naj bi – čeprav uradne potrditve s strani kluba še ni – prevzel Würzburg. Ekipa iz severa Bavarske je v desetih tekmah v nemški bundesligi zbrala tri zmage in kar sedem porazov. V konkurenci 18 klubov zaseda 16. mesto in je tako tik nad cono izpada.

Košarkarji Würzburga so na zadnjih štirih tekmah prav tolikokrat izgubili, to pa je bilo usodno za dozdajšnjega stratega rdečih Denisa Wuchererja. 

Njegovo mesto bo zdaj torej prevzel 47-letni slovenski trener, za katerega bo to šesti klub na njegovi samostojni poti. Po ljubljanski Olimpiji, Banvitu, Monaku, Zeleni Gori in Lotomatici iz Rima se bo Filiposvki zdaj preizkusil še v Nemčiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje