Antetokoumnpo o EP: Ni res, da nisem hotel, nisem mogel

Liga NBA 26. Sep 20174:29 > 4:31
Getty Images/Jason Miller

Krilni košarkar Milwaukee Bucksov Giannis Antetokoumnpo pravi, da mu je še vedno žal, ker ni mogel pomagati grški reprezentaci na Eurobasketu zaradi poškodbe kolena.

“Moje počutje zdaj je precej boljše, koleno ne boli več tako, napredek je viden vsak dan. Cela država je stala za menoj in upala, da bom igral, a moral sem sprejeti eno najtežjih odločitev v svojem športnem življenju, Mislim, da je bila odločitev prava, ni kot da ne bi želel igrati, enostavno nisem mogel. Hvala bogu, še vedno me veliko ljudi podpira, ogromno je tudi navijačev Milwaukeeja na družabnih omrežjih, zato vsem velika hvala,” je na medijskem dnevu dejal Giannis Antetokounmpo.

22-letni grški košarkar je bil lani s strani lige NBA razglašen za košarkarja, ki je najbolj napredoval, v povprečju je dosegal 22,9 točke, 8,7 skoka, 5,4 asistence, 1,6 blokade in 1,9 ukradene žoge na tekmo.

“Moj cilj je, da izboljšam vse segmente svoje igra, da postanem še boljši košarkar. V minuli sezoni sem izboljšal pregled nad igriščem, kar mi je močno pomagalo. Tudi poleti sem delal na številnih področjih,” je dodal.