Luka Dončić na naslovnici videoigrice

Liga NBA 14. Jul 202116:59 > 15. Jul 2021 7:53 0 komentarjev
Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22. Foto: Twitter/@luka7doncic

Iz ZDA znova prihaja veliko priznanje za košarko na sončni strani Alp! Luka Dončić jeseni postaja prvi Slovenec, ki bo upodobljen na kultni videoigrici NBA (NBA 2K22). Družbo mu bo delala članica ekipe Chichago Sky, ki nastopa v ligi WNBA, Candace Parker.

Avtor izdelka je multinacionalka Take-Two Interactive oziroma njihova hčerinska družba 2K, ki izdaja športne videoigrice.

“To je zame res poseben trenutek. Ponosen sem, da lahko predstavljam mojo državo, barve le te pa bodo prav tako krasile naslovnico. Košarka mi je prinesla toliko lepega in veseli me, da lahko dam kaj v zameno ter letos sodelujem s pobudo 2K Foundations in pomagam življenjem mladih po celem svetu,” je o sodelovanju dejal Ljubljančan.

Dončić bo krasil naslovnico standardne igrice 2K22, Parkerjeva pa se bo smejala z naslovnice posebne izdaje ob 25. obletnici obstoja ženske različice lige NBA (WNBA). Parkerjevi je pripadla čast, da je sploh prvo dekle na naslovnici katere koli igrice korporacije 2K!

Podjetje bo na trg jeseni poslalo tudi omejeno izdajo ob 75. obletnici lige NBA, na kateri bo upodobljen legendarni Dallasov krilni center, Nemec Dirk Nowitzki.

Videoigrice bodo na ameriškem in evropske trgu police našle 10. septembra.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!