Giannis: Trenutno ne morem razmišljati o novi pogodbi

Košarka 10. Dec 202019:11
Giannis Antetokounmpo. Foto: Stacy Revere/Getty Images

Superzvezdnik franšize Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo zaenkrat še ne razmišlja o novi pogodbi. Trenutno se osredotoča samo na prihajajočo sezono, v kateri želi še dvigniti nivo svoje igre.

Prvi mož Milwaukeeja bo ob koncu prihajajoče sezone prost igralec, zato si Bucksi močno želijo hitrega podaljšanja pogodbe. Glede na zadnjo izjavo Giannisa se to ne bo zgodilo v bližnji prihodnosti.

O pogodbi ne razmišljam, osredotočen sem na novo sezono in na to, kako lahko dvignem nivo igre in pomagam svojim soigralcem, da bomo vsi še boljši. Pripravljam se za prvo tekmo predsezone proti Dallasu. Delam, kar obožujem. Zelo rad treniram. Obožujem, ko s trdim delom napredujem. Rad tudi zmagujem. Kar se dogaja izven igrišča, z agenti in pogodbami, o tem trenutno ne morem razmišljati. Gre za najpomembnejšo odločitev v mojem življenju, gre za veliko stvari, zato se zdaj ne morem osredotočiti na njo,” je odkrito priznal Giannis Antetokounmpo.

Njegovi soigralci pri Milwaukeeju si na vsak način želijo, da Grk ostane v ekipi, kar so dokazali tudi z rojstnodnevnim presenečenjem.

Najprej se nisem zavedal, kaj se dogaja.Najprej je vstopil v sobo Khris Middleton in mi prinesel kuli. Nato sem razumel šalo – želel je, da podpišem pogodbo. Vsi smo se nasmejali. Nato so za njim vstopili še vsi ostali in prinesli svoje kulije. V omarici jih imam 20,” je v šali dodal Giannis.

Nova sezona v ligi NBA se začne 22. decembra, Milwaukee pa bo znova med glavnimi favoriti za naslov.

Komentari

Vaš komentar