LeBron James namignil na slovo

Košarka 1. Apr 202410:17 0 komentarjev
LeBron James
LeBron James. Foto: Profimedia

LeBron James je ponoči na tekmi v Brooklynu Los Angelesu pomagal do pomembne zmage v boju za končnico. Po tekmi pa je priznal, da se njegov čas v najmočnejši ligi na svetu izteka.

LeBron James je tekmo proti Brooklynu končal pri 40 točkah (met iz igre 13/17), 7 skokih in 5 asistencah. 39-letnik je izenačil svoj osebni rekord po zadetih metih za tri točke, zadel jih je kar devet.

James je prehitel legendarnega Brazilca Oscarja Schimdta na prvem mestu po skupnem številu doseženih točk v košarkarski karieri. Schmidt jih je dosegel 49737, LeBron je zdaj pri številki 49869.

Po tekmi je LeBron priznal: “V ligi NBA ne bom več dolgo časa. Ne bom igral še dodatnih 21 let. Ne vem, kdaj se bodo zaprla vrata in se bom upokojil, a nimam več veliko časa.”

S tem je prvič namignil na morebitno upokojitev. V preteklosti je dejal, da želi zaigrati s svojim sinom Bronnyjem Jamesom, ki bo upravičen za izbor v ligi NBA že letos, a se v letošnji sezoni univerzne košarke ni najbolje znašel. Vprašanje je, če se bo sploh prijavil na nabor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!