Policija aretirala NBA zvezdnika: “Je pošast”

Košarka 27. Okt 202220:05
Foto: Profi media

Policija v Kaliforniji je zaradi družinskega nasilja aretirala ameriškega košarkarja Erica Bledsoea. Dvaintridesetletnik je bil po plačilu varščine izpuščen na prostost.

Nekdanjega igralca NBA moštev Phoenix Suns, Milwaukee Bucks, New Orleans Pelicans in Los Angeles Clippers, za katere je igral v lanski sezoni, je policija po klicu ženske priprla v kalifornijskem zaporu Lost Hills. Kot poročajo ameriški mediji, je policija Bledsoeu prostost odvzela po opravljeni preiskavi, a košarkarja po plačilu varščine pozneje izpustila na prostost.

“To se ni zgodilo prvič. Bledsoe je pošast. Sama sem kriva, saj sem mu vedno stala ob strani. A niti ena zveza ni vredna tega,” je na družbenem omrežju Instagram zapisalo dekle košarkarskega zvezdnika.

Bledsoe, ki se sicer lahko pohvali z uspešno kariero v NBA, saj je bil med drugim v letih 2019 in 2020 izbran v najboljšo obrambno peterko lige, je trenutno brez kluba. Letošnjega februarja so ga pri Clippers poslali v Portland, kjer se je marca poškodoval, po koncu sezone pa so v klubu z njim prekinili pogodbo.

Ameriški mediji še poročajo, da naj bi organizator igre kariero nadaljeval na Kitajskem, saj naj bi se dogovoril s klubom Šanghaj Sharks.

Komentari

Vaš komentar